Datum

25 februari 2024 15:00

Accommodatie

Cmp : Rodenbachstadion

Club en SC Zonnebeke speelden een gelijkspel en daar kunnen beide ploegen, naar gelang de omstandigheden in het klassement en het verloop van de wedstrijd, niet tevreden mee zijn.

Club beoogde zijn tweede stek te behouden in de rangschikking, Zonnebeke probeerde de drie punten huiswaarts mee te nemen met het oog op een ietwat rustiger gevoel onderaan de rangschikking.
Beide ploegen slaagden niet in hun opzet.

Club begon nochtans goed aan de wedstrijd en drukte Zonnebeke meteen voor doel, maar tot meer dan een reeks hoekschoppen leidde dit niet voor de thuisploeg.
De bezoekers kwamen stilaan in de wedstrijd zonder echt gevaarlijk te zijn.
Toch moest onze doelman net voor rust zijn klasse tonen op twee goede mogelijkheden voor de bezoekers, beide werden in hoekschop gekeerd door Arne Sabbe.
Een eerste helft zonder hoogstaand voetbal met een 0 – 0 aan de rust.

De tweede helft bracht geen beterschap en het was Zonnebeke die de score opende.
Halfweg de tweede helft kreeg bezoeker Jamie Tuyttens veel te veel ruimte op rechts en scoorde via een schot net buiten de 16. (0 – 1 in de 67’).
Club gooide alles in de aanval en dat resulteerde in een paar goede kansen.
Zo zag Thibault Trioen op 5 minuten voor affluiten zijn pegel gekeerd door doelman Maxim Coffyn.
In de slotminuut kreeg Club dan toch waar het recht op had, de gelijkmaker van Thibault Trioen die zijn eerste twee pogingen nog gekeerd zag door de bezoekende doelman, bij de derde poging in dezelfde fase ging de bal wel tegen de netten. (1 – 1 in de 90’).

Speelden voor Club Roeselare : Arne Sabbe, Arne Hélin, Lauden Hugelier, Bram Hélin (71’ Sebbe Geldhof), Yoran Deleu, Jobbe Dekimpe (65’ Sebastiaan Buzeijn), Rinus Degroote, Vincent Provoost, Damon Dumoulin, Thibault Trioen, Jasper Cafmeyer.

Doelpunt Club Roeselare : Thibault Trioen.

Gele kaarten Club Roeselare : Jobbe Dekimpe, Rinus Degroote, Sebastiaan Buzeijn.