Datum

3 december 2023 15:00

Accommodatie

Cmp : Rodenbachstadion

Met eerst enig woord van dank aan de mensen van Club en Marke die deze wedstrijd mogelijk hebben gemaakt voor het spelen van de wedstrijd. Het ruimen van de sneeuw zodat de voetbalveld lijnen zichtbaar werden was hun prachtig resultaat.

Bij Club waren er enkele stekhouders niet bij, maar het moet gezegd worden dat hun vervangers een perfecte wedstrijd speelden. Meer zelfs, misschien speelde Club wel zijn beste wedstrijd van het seizoen.

De eerste helft begon echter in mineur voor Club toen Jordy Balcaen al in de derde minuut scoorde, zijn schot ging net langs de paal binnen, 0 – 1 in de 3’.
Club moest echter niet lang achtervolgen en bracht zes minuten later de bordjes terug in evenwicht.
Damon Dumoulin ging op links door, bediende Thibault Trioen in de 16 en diens schot leidde tot de 1 – 1 in de 9’.
Naarmate de wedstrijd vorderde won Club meer en meer duels en ook de afvallende bal kwam meer en meer bij Club terecht.
Voor de rust werd er echter niet meer gescoord, al ging een kopbal van Aliyou Sano maar net naast.
Bij Marke speelde zich vooral Damien Kontogom in de kijker.

Club ging in de tweede helft volop op zoek naar de winst, die bleef een hele tijd uit. Thibault Trioen bracht al enigszins verlossing toen hij de bal in de kleine hoek binnenschoof. (2 – 1 in de 72’).
De supporters en Club gingen helemaal uit hun dak toen de pas ingevallen Sebastiaan Buzeijn alleen doorging en de doelman van Marke het nakijken gaf met een lage schuiver. (3 – 1 in de 84’).

Een verdiende zege voor Club die hiermee terug op de tweede stek in het klassement terechtkomt, rekening houdend dat heel wat ploegen gisteren niet speelden.
Mag de goede leiding van de wedstrijd ook even vermeld worden.

Volgende zondag reist Club naar Zonnebeke, alle supporters op post!!

Speelden voor Club Roeselare : Arne Sabbe, Aliyou Sano, Rune Verheyen, Arne Hélin, Yoran Deleu, Rinus Degroote, Vincent Provoost (88’ Sorin Vandemoortele), Damon Dumoulin, Thibault Trioen, Jasper Cafmeyer (86’ Jobbe Dekimpe), Karim Khaouiry (81’ Sebastiaan Buzeijn).