Datum

29 oktober 2023 15:00

Accommodatie

Cmp : Rodenbachstadion

Club speelde een ‘volwassen’ wedstrijd tegen Avelgem dat tot voor de wedstrijd net boven Club stond in de rangschikking.
Club moet het nog altijd doen met een aantal gekwetste spelers en deze keer was ook Damon Dumoulin geel geschorst.

Het werd een min of meer evenwichtige eerste helft met een meer bedrijvig Avelgem dan ons Club.
Tot uitgesproken kansen kwamen de bezoekers niet, evenmin ons eigen Club.
Een logische 0 – 0 ruststand was het gevolg.

Club kwam in de tweede helft meer in de wedstrijd en dat resulteerde in drie grote kansen voor Thibault Trioen.
Iets voor het uur zag Thibault, na een assist van Vincent Provoost, zijn poging nog gekeerd door een verdediger van Avelgem.
Bij een tweede poging op het uur was het wel raak. Opnieuw een assist van Vincent Provoost, Thibault kwam oog in oog te staan met de doelman van Avelgem maar scoorde enig mooi met een lob- plaats balletje. (1 – 0 in de 60’).
Even later nog een mooie actie van Thibault maar hij zag zijn schot tegen de paal aanvliegen.
Avelgem wou wel op zoek gaan naar de gelijkmaker, deed dit ook, maar deze keer gaf onze verdediging geen krimp.
Eindstand 1 – 0.

Door deze overwinning wippen we terug over Avelgem in het klassement naar een derde stek.
Leider Zwevegem blijft autoritair winnen en staat nog steeds 7 punten voor op Club.

Komende zondag speelt Club op zondag 05 november 2023 om 14u30 op het veld van BS Geluveld.
Alle supporters op post!!

Speelden voor Club Roeselare : Arne Sabbe, Aliyou Sano, Arne Hélin, Lauden Hugelier, Bram Hélin, Vincent Provoost, Sorin Vandemoortele, Thibault Trioen (85’ Rinus Degroote), Jasper Cafmeyer, Karim Khaouiry, Xander Ost (19’ Djordy Tack).