28 januari 2024 15:00

Accommodatie

Cmp : Rodenbachstadion

Club behaalde een verdiende zege tegen Vlamertinge.

Wie effe te laat op het terrein was zag op het scorebord dat Club al meteen op een 1 – 0 voorsprong kwam te staan via een goal van Thibault Trioen. (1 – 0 in de 1’).
Tot aan de rust verwaterde de wedstrijd wat en op een zeldzame tegenstoot kwam Vlamertinge langszij. Een vrijschop van de bezoekers werd in de 16 verlengd met het hoofd van Sietse Jacob, de bal ging via de onderkant van de lat en doelman Arne Sabbe in doel. (1 – 1 in de 29’).
Meteen ook de ruststand.

Club kwam meer gedreven uit de kleedkamer en ging naarstig op zoek naar een nieuwe voorsprong maar moest hierop wachten tot halfweg de tweede helft.
Een doorbraak op rechts van Damon Dumoulin, zijn voorzet werd enig mooi door Yoran Deleu gedevieerd in de winkelhaak. (2 – 1 in de 70’).
Yoran kreeg er niet genoeg van en trakteerde de Club aanhang met een even mooi tweede doelpunt voor hem, de verlossende 3 – 1 voor Club. (3 – 1 in de 77’).
Vlamertinge was volledig van slag en kreeg van Jasper Cafmeyer een minuut later de volledige doodssteek. (4 – 1 in de 78’).

Door deze zege klimt Club terug naar de tweede plaats in de rangschikking.
De kloof met de ongenaakbare leider Zwevegem blijft 14 punten.

Volgende week zaterdag 03 februari 2024 speelt Club om 18u00  uit bij leider Zwevegem Sport.

Speelden voor Club Roeselare : Arne Sabbe, Aliyou Sano, Arne Hélin, Lauden Hugelier, Bram Hélin, Yoran Deleu (81’ Rune Verheyen), Rinus Degroote, Vincent Provoost, Damon Dumoulin (81’ Sorin Vandemoortele), Thibault Trioen, Jasper Cafmeyer (78’ Sebastiaan Buzeijn).

Doelpunten Club Roeselare : Yoran Deleu (2x), Thibault Trioen, Jasper Cafmeyer.

Gele kaart Club Roeselare : Bram Hélin.