Datum

3 september 2023 15:00

Accommodatie

SV Moorslede

Club moest voor zijn eerste wedstrijd van het nieuwe seizoen 2023-2024 naar de buren van Moorslede.
Club behaalde er een verdiende overwinning maar moest tot in de slotminuut wachten op de verlossende treffer.

IMG_0008.JPG

Club nam de bovenhand in de eerste helft maar kwam wel op achterstand toen een aangeschoten handsbal bestraft werd met een strafschop. Thuisspeler Ismaila Samba aarzelde niet om vanop de stip de 1 – 0 te scoren. (14’).
Club was niet van slag en kreeg loon naar werken net voor de rust toen op een dubbele poging Bram Hélin de 1 – 1 (45’) scoorde, zijn harde schot ging snoeihard tegen de netten. Meteen ook de ruststand.

Club ging in de tweede helft naarstig op zoek naar zijn tweede treffer en die kwam er halfweg de tweede helft. Karim Khaouiry zette zich door op rechts, zijn voorzet kwam bij de vrijstaande Thibault Trioen (net ingevallen voor Jasper Cafmeyer) en die aarzelde niet om de 1 – 2 (65’) te scoren met een strak schot.
Club speelde op zijn elan door, Moorslede ging in het slot van de wedstrijd uitdrukkelijker op zoek naar de gelijkmaker.
In de laatste minuut van de wedstrijd zorgde Djordy Tack (net ingekomen voor Karim Khaouiry) voor Club voor de verademing door een afgeweken bal van de doelman van Moorslede tegen de netten te koppen. (1 – 3) in de 90’.

Inzet en gedrevenheid troef bij Club, de wijze waarop we ons ‘Clubke’ graag zien spelen.
Volgende zondag speelt Club zijn eerste thuiswedstrijd van het seizoen tegen KFC Lendelede Sport.
Alle supporters op post!!!

Speelden voor Club Roeselare : Arne Sabbe, Aliyou Sano, Arne Hélin, Lauden Hugelier, Bram Hélin, Yoran Deleu, Jobbe Dekimpe (72’ Sorin Vandemoortele), Vincent Provoost, Damon Dumoulin, Jasper Cafmeyer (62’ Thibault Trioen), Karim Khaouiry (86’ Djordy Tack).

Doelpunten Club Roeselare : Bram Hélin, Thibault Trioen en Djordy Tack.

Gele kaarten Club Roeselare : Arne Hélin, Vincent Provoost en Jasper Cafmeyer.