Datum

7 januari 2024 15:00

Accommodatie

Cmp: KSK Vlamertinge

Club speelde een ondermaatse wedstrijd op het veld van Vlamertinge en zet zo 2024 in met een valse voetbalnoot.

Het was een evenwichtige wedstrijd met kansen, groot en klein, waarbij Club Roeselare wel vergat te scoren. Vlamertinge, veel efficiënter, deed dit wel.  In de eerste helft kwamen de kansen van Club zo goed als allemaal via een bedrijvige Thibault Trioen.
Geen enkele ging echter in doel.  Net voor rust kreeg Vlamertinge een hoekschop en Jonathan Godswill scoorde op een voor hen ideaal moment de 1 – 0 in de 45’.

Meteen ook de ruststand.

Twee wissels aan de rust bij Club, Karim Khaouiry en Rinus Degroote bleven in de kleedkamer, Divaio Verhanneman en Milan Cardoen waren hun vervangers.  De intentie om het tij te doen keren was er zeker nog bij Club maar kreeg al vroeg in de tweede helft het deksel op de neus van de thuisploeg.
Bij een tegenaanval scoorde Neno Clynckemaillie zijn droomgoal… zijn ver strak schot verdween krullend over onze doelman heen in de winkelhaak. (2 – 0 in de 56’). Club kreeg helemaal de doodsteek toen Jonas Godswill drie minuten later op identieke wijze kon scoren zoals in de eerste helft. (3 – 0 in de 59’).

Meteen erna scoorde Club dan toch, een geblokt schot van Thibault Trioen verdween in doel. (3 – 1 in de 61’).
Club had nadien niet meer de veerkracht om nog terug te keren.

Eindtand 3 – 1.

Club zakt door dit verlies naar een vierde stek in het klassement. Indien het zijn ambitie kracht wil bijzetten zijn in de drie volgende wedstrijden geen uitschuivers meer mogelijk.  Komende zaterdag speelt Club uit bij hekkensluiter SV Ingelmunster, dan volgen twee thuiswedstrijden tegen Komen-Waasten en KSK Vlamertinge.

Volgende week zaterdag 13 januari 2024 speelt Club uit om 19h30 op het veld van SV Ingelmunster.

Alle supporters op post.

Speelden voor Club : Arne Sabbe, Aliyou Sano, Arne Hélin, Lauden Hugelier, Bram Hélin, Yoran Deleu, Jobbe Dekimpe (78’ Sorin Vandemoortele), Rinus Degroote (46’ Divaio Verhanneman), Vincent Provoost, Thibault Trioen, Karim Khaouiry (46’ Milan Cardoen).

Doelpunt Club Roeselare : Thibault Trioen.

Gele kaart : Lauden Hugelier (71’).