26 november 2023 15:00

Accommodatie

SV Moorsele

Club speelde een ondermaatse wedstrijd op het veld van Moorsele.

In de eerste helft was Club nog de evenknie van de thuisploeg zonder noemenswaardige kansen voor Club.
Vlak voor rust scoorde Bjarne Vanderstraeten wel een enig mooi doelpunt. Zijn strak schot van buiten de 16 verdween in doel. 1 – 0 voor de thuisploeg (41’), meteen ook de ruststand.

In de tweede helft ging Club naarstig op zoek naar de gelijkmaker en die kwam er ook op hoekschop.
Deze hoekschop werd verlengd in de 16, kwam bij Lauden Hugelier en die gleed de 1 – 1 binnen. (63’).
De Club aanhang had terug moed om in het laatste half uur het laken naar zich toe te trekken.
Twee individuele missers van onze Club mannen leidden tot twee te vermijden doelpunten, beiden gescoord door opportunist Bjarne Vanderstraeten (2 – 1 in de 64’ en 3 – 1 in de 65’).
Club geloofde niet meer in zijn kansen en kreeg helemaal het deksel op de neus toen Bjarne Vanderstraeten in de slotminuut zijn vierde treffer van de dag scoorde. (4 – 1 in de 90’).

Door deze pijnlijke nederlaag zakt Club weg vanop de tweede plaats naar een gedeelde zesde stek in de rangschikking.
Komend weekend komt Marke op bezoek, Marke die gisteren leider Zwevegem zijn eerste nederlaag van het seizoen toediende.

Speelden voor Club Roeselare : Arne Sabbe, Aliyou Sano, Arne Hélin, Lauden Hugelier, Bram Hélin (90’ Karim Khaouiry), Yoran Deleu, Vincent Provoost, Sorin Vandemoortele (82’ Rinus Degroote), Damon Dumoulin, Thibault Trioen, Jasper Cafmeyer.

Doelpunt Club Roeselare : Lauden Hugelier.